Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.01.2022
Typ na dlouhé zimní večery
Postavte si vlastní reprudoktorové skříně podle některého z návodů Visatonu. Kromě zaručené kvality zvukového poslechu získate přidanou hodnotu vlastn... číst celé
22.12.2021
PF 2022
Krásné, pohodové vánoční svátky, ve zdraví, klidu a míru všech lidí dobré vůle, přeje i náš e-portál. A do nového roku 2022 kromě zdraví, štěstí a lá... číst celé
10.12.2021
Provoz v závěru roku 2021
Dovoz sortimentu od výrobce z Německa je v závěru roku nastaven na týdenní cyklus. Poslední objednávky, které budeme moci vyřídit ještě v letošním roc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Obsah stavebnic a recenze - Test reporty

* Součástí stavebnic jsou všechny elektronické a konstrukční součástky jako reproduktory, osazené a zahořené výhybky, svorkovnice, basreflexové nátrubky, tlumící materiál, kabely, šrouby apod., s výjimkou "dřeva", tj. MDF desek pro konstrukci reproduktorových skříněk. Materiál a design si každý volí sám dle záměru. Návod na jejich stavbu je součástí dodávky.

Odkaz na stránky výrobce s uvedením vyjádření autorit:

https://www.visaton.de/en/service/testberichte

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas VML, spol. s r.o., se sídlem U sokolovny 117/10, 635 00  Brno, IČ 25513401, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 28960 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Kde nás najdete

VML, spol. s r.o.

provozovna Tišnov

Brněnská 153

666 01  Tišnov

Kontakty
Logo
VML Audio
Zákaznická podpora VML Audio
Zákaznická podpora VML Audio
(Po-Pá, 9-18 hod.)