Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.02.2021
Typ na dlouhé zimní večery
Postavte si vlastní reprudoktorové skříně podle některého z návodů Visatonu. Kromě zaručené kvality zvukového poslechu získate přidanou hodnotu vlastn... číst celé
31.12.2020
Šťastný nový rok 2021
Hodně zdraví, štěstí a lásky, po celý rok 2021 přeje nejen Vám, ale všem lidem dobré vůle Váš internetový prodejce VML.AUDIO Ať je ten příští rok po... číst celé
19.11.2020
Adventní snížení cen
Do závěru roku přináší naše firma další zvýhodnění cen. Ostatní obchodní a dodací podmínky se nemění. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Obsah stavebnic a recenze - Test reporty

* Součástí stavebnic jsou všechny elektronické a konstrukční součástky jako reproduktory, výhybkybky, svorkovnice, basreflexové nátrubky, tlumící materiál, kabely, šrouby apod., s výjimkou "dřeva", tj. MDF desek pro konstrukci reproduktorových skříněk. Návod na jejich stavbu je součástí dodávky.

Odkaz na stránky výrobce s uvedením vyjádření autorit:

https://www.visaton.de/en/service/testberichte

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas VML, spol s r.o., se sídlem U sokolovny 117/10, 635 00  Brno, IČ 25513401, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 28960 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení 
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

       

Kde nás najdete

VML, spol. s r.o.

U sokolovny 117/10

635 00  Brno - Bystrc

Kontakty
Logo
VML Audio
Zákaznická podpora VML Audio
Zákaznická podpora VML Audio
(Po-Pá, 9-18 hod.)