Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.01.2022
Typ na dlouhé zimní večery
Postavte si vlastní reprudoktorové skříně podle některého z návodů Visatonu. Kromě zaručené kvality zvukového poslechu získate přidanou hodnotu vlastn... číst celé
22.12.2021
PF 2022
Krásné, pohodové vánoční svátky, ve zdraví, klidu a míru všech lidí dobré vůle, přeje i náš e-portál. A do nového roku 2022 kromě zdraví, štěstí a lá... číst celé
10.12.2021
Provoz v závěru roku 2021
Dovoz sortimentu od výrobce z Německa je v závěru roku nastaven na týdenní cyklus. Poslední objednávky, které budeme moci vyřídit ještě v letošním roc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Obsah stavebnic a recenze - Test reporty

* Součástí stavebnic jsou všechny elektronické a konstrukční součástky jako reproduktory, osazené a zahořené výhybky, svorkovnice, basreflexové nátrubky, tlumící materiál, kabely, šrouby apod., s výjimkou "dřeva", tj. MDF desek pro konstrukci reproduktorových skříněk. Materiál a design si každý volí sám dle záměru. Návod na jejich stavbu je součástí dodávky.

Odkaz na stránky výrobce s uvedením vyjádření autorit:

https://www.visaton.de/en/service/testberichte

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas VML, spol s r.o., se sídlem U sokolovny 117/10, 635 00  Brno, IČ 25513401, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 28960 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů.

  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@vml.audio s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Kde nás najdete

VML, spol. s r.o.

provozovna Tišnov

Brněnská 153

666 01  Tišnov

Kontakty
Logo
VML Audio
Zákaznická podpora VML Audio
Zákaznická podpora VML Audio
(Po-Pá, 9-18 hod.)