Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.12.2020
Šťastný nový rok 2021
Hodně zdraví, štěstí a lásky, po celý rok 2021 přeje nejen Vám, ale všem lidem dobré vůle Váš internetový prodejce VML.AUDIO Ať je ten příští rok po... číst celé
19.11.2020
Adventní snížení cen
Do závěru roku přináší naše firma další zvýhodnění cen. Ostatní obchodní a dodací podmínky se nemění. číst celé
23.09.2020
Úprava cen
V souvislosti s vydáním nového ceníku Visatonu a nepříznivého vývoje kurzu EUR/CZK byla i naše firma donucena upravit ceny, které jsou platné jejich u... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Obsah stavebnic a recenze - Test reporty

* Součástí stavebnic jsou elektronické součástky jako reproduktory, vyhýbky, svorkovnice, basreflexové nátrubky, tlumící materiál, kabely, šrouby apod., s vyjímkou "dřeva", tj. MDF desek pro konstrukci reproduktorových skříněk. Návod na jejich stavbu je součástí dodávky.

Odkaz na stránky výrobce s uvedením vyjádření autorit:

https://www.visaton.de/en/service/testberichte

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas VML, spol. s r.o., se sídlem U sokolovny 117/10, 635 00  Brno, IČ 25513401, zapsaná u Krajshého soudu v Brně , oddíl C, vložka 28960 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Kde nás najdete

VML, spol. s r.o.

U sokolovny 117/10

635 00  Brno - Bystrc

Kontakty
Logo
VML Audio
Zákaznická podpora VML Audio
Zákaznická podpora VML Audio
(Po-Pá, 9-18 hod.)